۱۰ فروردین ۱۳۹۷، ۸:۵۳

نامه اعتراضی باشگاه نفت به فدراسیون فوتبال بعد از مصاحبه «کروز»

نامه اعتراضی باشگاه نفت به فدراسیون فوتبال بعد از مصاحبه «کروز»

باشگاه نفت تهران بعد از مصاحبه مربی تیم ملی فوتبال ایران علیه هومن افاضلی، نامه اعتراضی را به محمدرضا ساکت دبیر فدراسیون فوتبال منتشر کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، اوسیانو کروز دستیار کارلوس کی روش در تیم ملی فوتبال ایران روز گذشته بعد از پایان بازی استقلال با نفت تهران، مصاحبه ای شدید علیه هومن افاضلی سرمربی تیم نفت و مباحث گذشته وی منتشر کرد.

باشگاه نفت تهران هم با تنظیم نامه ای اعتراضی به محمدرضا ساکت، به این مصاحبه واکنش نشان داد. در نامه مسعود سمیعی مدیرعامل باشگاه نفت خطاب به محمدرضا ساکت عنوان شده که تیم نفت بازیکن ملی پوشی ندارد و این مصاحبه ها، جنبه شخصی دارد. در این نامه امده است: «آقای کروز مربی تیم ملی فوتبال ایران در حضور سرمربی تیم ملی چطور به خود اجازه می دهد وارد مباحثی شود که در حوزه اختیارات ایشان نیست و تمرکز کادر فنی تیمی در لیگ برتر را بر هم بزند؟»

در این نامه همچنین این سئوال مطرح شده است که آیا این مصاحبه ها با هماهنگی محمدرضا ساکت بوده است یا خیر.

کد مطلب 4260206

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha